Не виждам смисъл да оставам в този парламент. Това каза в

...
Не виждам смисъл да оставам в този парламент. Това каза в
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Не виждам смисъл да оставам в този парламент

Не виждам смисъл да оставам в този парламент. Това сподели в изявление за предаването пред бТВ Волен Сидеров – водач на Политическа партия „ Атака “.

В „ Обединени патриоти “ си приказваме. Днес има съдружен съвет и аз считам да отида. Там ще попитам по какъв начин с имитация беше променено управлението на парламентарната група. Те направиха машинация. НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация се възползваха от " Атака " и в този момент желаят да ни отстранят. Благодарение на мен Каракачанов е вицепремиер, а Симеонов беше подобен. Сега те се пробват да остържат " Атака ". Аз не знам дали има смисъл изобщо да оставаме в този парламент. Не желая да неистина хората. Те гласоподаваха за „ Обединени патриоти “ поради избрани точки и цели. Аз запитвам къде са минималните пенсии от 300 лв.? “, сподели още водачът на „ Атака “.

„ Все още не съм взел решение. Ще го взема. Хайде, сътрудници, скъпи – от Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ, дайте да вдигнем приходите и пенсиите. Това сме дали обещание. Не е мъжко да се събереш на мрачно и да ме изключат от комсомола “, добави Волен Сидеров.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР